Dječji vrtić osmijeh Dječji vrtić osmijeh

IGRE TIŠINE – RADIONICA

Dječji vrtić osmijeh
JELOVNIK

U skladu s preporukama o suvremenoj prehrani u vrtićima kontinuirano vodimo brigu o jelovniku,dnevnom rasporedu obroka, kvaliteti i kvantiteti obroka i surađujemo sa roditeljima.

               

KONTAKTIRAJTE NAS

DJEČJI VRTIĆ „OSMIJEH“
BOGOSLAVA ŠULEKA 10
43000 BJELOVAR
 
Tel:/fax: 043/492-123
 
E mail: djecjivrticosmijehbj@gmail.com

IGRE TIŠINE – RADIONICA

Tema radionice su ‘‘IGRE TIŠINE’‘, a odgojiteljice će na radionici prezentirati nekoliko igara tišine i metode, odnosno igre za smirivanje djece kako u vrtiću, tako i u obiteljskom okruženju. Cilj je radionice pobliže upoznati roditelje s tehnikama za smirivanje djece kroz djetetovo udubljivanje u igru ili zadatak, doživljavanje putem svih njegovih osjetila, zaneseno bavljenje samo jednom stvari odjedanput.  Roditelji će imati priliku kroz tih sat vremena biti aktivni sudionici i demonstratori .

Roditelji korisnici Dječjeg vrtića Osmijeh suglasni su s objavom fotografija na internet stranici Dječjeg vrtića Osmijeh. Fotografije su dio pedagoške dokumentacije. Tekstovi i fotografije na stranici www.osmijeh.hr vlasništvo su Dječjeg vrtića Osmijeh i ne smiju se prenositi bez prethodnog odobrenja. Ukoliko želite preuzeti neke sadržaje, molimo, kontaktirajte nas.
Vrtić Bjelovar RSS
Vrtić Bjelovar RSS

Dječji vrtić Osmijeh © Copyright 2010. Sva prava pridržana.

Dizajn i izrada Dizajnerica Web Dizajn | Izrada web stranica | CMS | Hosting | SEO