Dječji vrtić osmijeh Dječji vrtić osmijeh

Obavijesti za roditelje

Dječji vrtić osmijeh
JELOVNIK

U skladu s preporukama o suvremenoj prehrani u vrtićima kontinuirano vodimo brigu o jelovniku,dnevnom rasporedu obroka, kvaliteti i kvantiteti obroka i surađujemo sa roditeljima.

               

KONTAKTIRAJTE NAS

DJEČJI VRTIĆ „OSMIJEH“
BOGOSLAVA ŠULEKA 10
43000 BJELOVAR
 
Tel:/fax: 043/492-123
 
E mail: djecjivrticosmijehbj@gmail.com

Dječji vrtić Osmijeh - Početna stranica » Obavijesti za roditelje

Grad-prijatelj djece

Sadržaj
Uvod
Popis ustanova i udruga
na području Grada Bjelovara koje rade s djecom i mladima
Društvo Naša djeca Bjelovar
Dječje gradsko vijeće Grada Bjelovara
Dječji forum „Bijeli vitezovi“
Gradski savjet mladih Grada Bjelovara
O Deklaraciji Ujedinjenih naroda o pravima djeteta
Tablica planiranog novca
iz proračuna Grada Bjelovara
za djecu i mlade prema programskim područjima u 2016.
Impresum

Početak proljeća

Skupina “Diskusići” obilježila je početak proljeća posjetom plastenicima za uzgoj cvijeća obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva gđe. Ljiljane Halauš u Zvijercima u kojem se uzgaja oko 100-tinjak vrsta raznog cvijeća. Djecu je oduševilo raznoliko i raznobojno cvijeće, među kojima su im se najviše svidjele maćuhice, a s veseljem su se okušali i u sadnji “cvjetića”....

Na početku bijaše pisanica

Pisanica je poklon koji se dariva najdražima u svojoj blizini. Vjernici, ili oni koji tek drže do običaja i ove godine izrađivat će pisanice na različite načine i različitim tehnikama.
U naš vrtić već po drugi put dolazi u goste gospodin Josip Cugovčan koji je prošle godine održao radionicu za roditelje i djecu, a ove će za odgojitelje grada Bjelovara. Naziv radionice je:“Ukrašavanje pisanice srčikom šaša i voskom“
Ove iznimno zanimljive tehnike polaznicima će prezentirati već spomenuti gospodin Josip Cugovčan iz Podravskih Sesveta. Kratka biografija gosta:
Rođen je 1955. godine u Podravskim Sesvetama. Samouki slikar. Još kao dijete volio se likovno izražavati po knjigama i tuđim plotovima. Ozbiljnije je prišao slikanju 1971. Prva slika na staklu bile su “Ruže”. Najčešći motivi na slikama su folklorni običaji i pejzaži iz Podravskih Sesveta i Podravine. S koliko strpljenja je na slici izrađen svaki detalj, nije moguće izreći običnim riječima, nego to treba osjećati punoćom narodne duše i ljubavi. Imao je 15 samostalnih i skupne izložbe diljem Hrvatske i svijeta. Radio je i ilustracije i naslovnice za nekoliko knjiga i časopisa. Njegove pisanice su suvenir poznat diljem svijeta. Bavi se amaterski i arheologijom i etnografijom.

Dječji vrtić Osmijeh - Početna stranica » Obavijesti za roditelje

Roditelji korisnici Dječjeg vrtića Osmijeh suglasni su s objavom fotografija na internet stranici Dječjeg vrtića Osmijeh. Fotografije su dio pedagoške dokumentacije. Tekstovi i fotografije na stranici www.osmijeh.hr vlasništvo su Dječjeg vrtića Osmijeh i ne smiju se prenositi bez prethodnog odobrenja. Ukoliko želite preuzeti neke sadržaje, molimo, kontaktirajte nas.
Vrtić Bjelovar RSS
Vrtić Bjelovar RSS

Dječji vrtić Osmijeh © Copyright 2010. Sva prava pridržana.

Dizajn i izrada Dizajnerica Web Dizajn | Izrada web stranica | CMS | Hosting | SEO