Dječji vrtić osmijeh Dječji vrtić osmijeh

PROJEKT “VRTIĆ PO ŽELJI RODITELJA”

Dječji vrtić osmijeh
JELOVNIK

U skladu s preporukama o suvremenoj prehrani u vrtićima kontinuirano vodimo brigu o jelovniku,dnevnom rasporedu obroka, kvaliteti i kvantiteti obroka i surađujemo sa roditeljima.

               

KONTAKTIRAJTE NAS

DJEČJI VRTIĆ „OSMIJEH“
BOGOSLAVA ŠULEKA 10
43000 BJELOVAR
 
Tel:/fax: 043/492-123
 
E mail: djecjivrticosmijehbj@gmail.com

Dječji vrtić Osmijeh - Početna stranica » Obavijesti iz vrtića » PROJEKT “VRTIĆ PO ŽELJI RODITELJA”

PROJEKT “VRTIĆ PO ŽELJI RODITELJA”

Dječji vrtić „Osmijeh“, Bjelovar,  sudjelovao je kao partner u projektu „Vrtići po želji roditelja“, čiji je nositelj Grad Bjelovar. Projekt je prijavljen na natječaj Ministarstva za demografiju, obitelj mlade i socijalnu politiku Vrtići za skladniji život, objavljenog u okviru otvorenog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava Unapređenje usluga za djecu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, financiranog iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

O G L A S

U okviru projekta „Vrtić po želji roditelja“, Dječji vrtić „Osmijeh“ provodit će:

1. Program poslijepodnevnog rada - REDOVIT POLUDNEVNI POSLIJEPODNEVNI PROGRAM RANOG I PREDŠKOLSKOG ODGOJA I OBRAZOVANJA, u vremenu od 15,30-21,30.

2. Program produljenog boravka - IGRAONICA „IGRAJMO SE ZAJEDNO“ , u vremenu od 16,00-19,00 sati i PROGRAM PREDŠKOLE U TRAJANJU DO 500 SATI

Navedeni programi provode se bez naknade za roditelje.

Zainteresirani roditelji mogu se javiti na broj telefona: 043/492-123 ili doći osobno u Dječji vrtić „Osmjeh“, B.Šuleka 10, Bjelovar.

NAPOMENA: Zahtjeve zaprimamo do popunjenja kapaciteta

 

image

Dječji vrtić Osmijeh - Početna stranica » Obavijesti iz vrtića » PROJEKT “VRTIĆ PO ŽELJI RODITELJA”

Roditelji korisnici Dječjeg vrtića Osmijeh suglasni su s objavom fotografija na internet stranici Dječjeg vrtića Osmijeh. Fotografije su dio pedagoške dokumentacije. Tekstovi i fotografije na stranici www.osmijeh.hr vlasništvo su Dječjeg vrtića Osmijeh i ne smiju se prenositi bez prethodnog odobrenja. Ukoliko želite preuzeti neke sadržaje, molimo, kontaktirajte nas.
Vrtić Bjelovar RSS
Vrtić Bjelovar RSS

Dječji vrtić Osmijeh © Copyright 2010. Sva prava pridržana.

Dizajn i izrada Dizajnerica Web Dizajn | Izrada web stranica | CMS | Hosting | SEO