Dječji vrtić osmijeh Dječji vrtić osmijeh

Dječji vrtić Osmijeh

Dječji vrtić osmijeh

Dječji vrtić Osmijeh » Vrtić u Bjelovaru

Skupina Pčelice

Male pčelice su srednja skupina u "Osmijehu"'. Volimo slobodnu igru, pjesmu i ples. U tome nam svakodnevno pomažu naše drage tete Monika i Andrea. Marljivi smo, radišni i spremni na nove izazove.

Skupina Leptirići

Maleni šareni "Leptirići" vole nesmetanu igru, pjesmu i ples. U tome nam svakodnevno pomažu naše drage tete Ivana i Ivana . Naša se igra bazira na istraživanju prostora u kojem boravimo, kao i na istraživanju sigurnih i zanimljivih igračaka te predmeta za svakodnevnu upotrebu. Brzo napredujemo iz dana u dan, a što sve kroz dane u vrtiću ''učimo'' i spoznajemo, možete pratiti čitajući o nama.

Skupina Pužići

Mi smo skupina „PUŽIĆI“ ali to ne znači da smo spori. Jako smo spretni i brzi u igri i aktivnostima. Naše su odgojiteljice Valentina i Goranka. Veselimo se zajedničkom druženju i novim izazovima. Obavezno nas pratite na našoj stranici. Vaši „PUŽIĆI“.

Skupina Gljivice

Mi smo odgojna skupina ''Gljivice''. S nama su naši odgojitelji Jasmina i Josip. Ime smo dobili zato što rastemo iz dana u dan poput gljivica poslije kiše. Vesela smo, razigrana i dinamična skupina, a svaki je od nas poseban u svojim potrebama, idejama i sposobnostima.

Skupina ” Zvjezdice ”

Mi smo ''Zvjezdice'', malene zvjezdice koje neprestano sjaje. Najmanji smo u ''Osmijehu''. Svakog dana u vrtiću uživamo igrajući se i radeći nešto zanimljivo, a u svemu tome pomažu naše tete Zvjezdana i Matea.

Skupina Ježići

Mi smo „JEŽIĆI“ sigurno ste već čuli za nas. Najstarija smo skupina i zbog toga smo jako ponosni. Puni smo želje za istraživanjem i svakodnevno očekujemo nove izazove. Na usluzi i donošenju materijala uvijek su nam naše tete Marija i Mirela.

Skupina Cipelići

Mi smo jedna vesela skupina, a zovemo se "Cipelići". Ime smo dobili po poznatom crtiću s kojim su odrastali neki naši roditelji. Naše drage odgojiteljice su Tihana i Mirjana. Volimo se igrati, pjevati, plesati, istraživati. Pogledajte što sve znamo, možemo i hoćemo.

Dječji vrtić Osmijeh » Vrtić u Bjelovaru

Roditelji korisnici Dječjeg vrtića Osmijeh suglasni su s objavom fotografija na internet stranici Dječjeg vrtića Osmijeh. Fotografije su dio pedagoške dokumentacije. Tekstovi i fotografije na stranici www.osmijeh.hr vlasništvo su Dječjeg vrtića Osmijeh i ne smiju se prenositi bez prethodnog odobrenja. Ukoliko želite preuzeti neke sadržaje, molimo, kontaktirajte nas.
Vrtić Bjelovar RSS
Vrtić Bjelovar RSS

Dječji vrtić Osmijeh © Copyright 2010. Sva prava pridržana.

Dizajn i izrada Dizajnerica Web Dizajn | Izrada web stranica | CMS | Hosting | SEO