Odgojno-obrazovne skupine

Skupina Pčelice

Skupina Pčelice

Radišne Pčelice, srednja smo skupina u “Osmijehu”‘. Volimo slobodnu igru, pjesmu i ples. U tome nam svakodnevno pomažu naše drage tete Ana i Andrea. Marljivi smo, radišni i spremni na nove izazove.

Skupina Leptirići

Maleni šareni leptirići, najmlađa smo skupina u “Osmijehu”‘. Volimo nesmetanu igru, pjesmu i ples. U tome nam svakodnevno pomažu naše drage tete Valentina i Barbara. Naša se igra bazira na istraživanju prostora u kojem boravimo, kao i na istraživanju sigurnih i zanimljivih igračaka.
Skupina Pužići

Skupina Pužići

Mi smo skupina „PUŽIĆI“ ali to ne znači da smo spori. Jako smo spretni i brzi u igri i aktivnostima. Naše su odgojiteljice Bojana i Goranka. Veselimo se zajedničkom druženju i novim izazovima. Obavezno nas pratite na našoj stranici. Vaši „PUŽIĆI“.
Skupina Gljivice

Skupina Gljivice

Mi smo odgojna skupina ”Gljivice”. S nama su naše odgojiteljice Ivana i Jasmina.Ime smo dobili zato što rastemo iz dana u dan poput gljivica poslije kiše. Vesela smo, razigrana i dinamična skupina, a svaki je od nas poseban u svojim potrebama, idejama i sposobnostima.
Skupina ” Zvjezdice ”

Skupina Zvjezdice

Mi smo ”Zvjezdice”, malene zvjezdice koje neprestano sjaje. Najmanji smo u ”Osmijehu”. Svakog dana u vrtiću uživamo igrajući se i radeći nešto zanimljivo, a u svemu tome pomažu naše tete Tihana i Zvjezdana.
Skupina Ježići

Skupina Ježići

Mi smo „JEŽIĆI“ sigurno ste već čuli za nas. Najstarija smo skupina i zbog toga smo jako ponosni. Puni smo želje za istraživanjem i svakodnevno očekujemo nove izazove. Na usluzi i donošenju materijala uvijek su nam naše tete Jelena i Milena.

 

Skupina Cipelići

Skupina Cipelići

Mi smo jedna vesela skupina, a zovemo se “Cipelići”. Ime smo dobili po poznatom crtiću s kojim su odrastali neki naši roditelji. Naše drage odgojiteljice su Mirela i Monika.. Volimo se igrati, pjevati, plesati, istraživati. Pogledajte što sve znamo, možemo i hoćemo.
error: Content is protected !!