Dječji vrtić osmijeh Dječji vrtić osmijeh

Djetešce nam se rodilo

Dječji vrtić osmijeh
JELOVNIK

U skladu s preporukama o suvremenoj prehrani u vrtićima kontinuirano vodimo brigu o jelovniku,dnevnom rasporedu obroka, kvaliteti i kvantiteti obroka i surađujemo sa roditeljima.

               

KONTAKTIRAJTE NAS

DJEČJI VRTIĆ „OSMIJEH“
BOGOSLAVA ŠULEKA 10
43000 BJELOVAR
 
Tel:/fax: 043/492-123
 
E mail: djecjivrticosmijehbj@gmail.com

Djetešce nam se rodilo

Pod nazivom „Djetešce nam se rodilo“ i ove godine dječji vrtić „Osmijeh“ priredio je božićnu priredbu za svu djecu polaznike vrtića kao i za njihovu braću i sestre. Nosioci priredbe bila su ove godine djeca i to najstarija skupina „Ježići“ koji su vrlo profesionalno i sa puno znanja i strpljenja donijela ovaj program.

Bila je to priča poznata svima ali pogledana dječjim očima i prikazana riječima i gestama koje su oni sami osmislili i zbog toga smo posebno ponosni na njih. Bravo za naše „Ježiće“. No, da ne zaboravimo i sve druge a to su svi djelatnici vrtića koji su svako svojim malim doprinosom pomogli da scena, glazba i sve ostalo bude baš onako kako treba. Hvala još jednom svima, a posebno roditeljima na strpljenju u kostimiranju djece, te dovođenjem na probe jer bez dobre suradnje ne bi bilo ni rezultata. Kako i priliči djeca su od Djeda Mraza dobila poklone i sa osmjehom na licu otišla svojim kućama. Sretan i blagoslovljen neka vam bude i ovaj Božić, a djeca neka u božićnoj radosti uživaju što duže.                       
Vaš „Osmijeh“

Roditelji korisnici Dječjeg vrtića Osmijeh suglasni su s objavom fotografija na internet stranici Dječjeg vrtića Osmijeh. Fotografije su dio pedagoške dokumentacije. Tekstovi i fotografije na stranici www.osmijeh.hr vlasništvo su Dječjeg vrtića Osmijeh i ne smiju se prenositi bez prethodnog odobrenja. Ukoliko želite preuzeti neke sadržaje, molimo, kontaktirajte nas.
Vrtić Bjelovar RSS
Vrtić Bjelovar RSS

Dječji vrtić Osmijeh © Copyright 2010. Sva prava pridržana.

Dizajn i izrada Dizajnerica Web Dizajn | Izrada web stranica | CMS | Hosting | SEO