Dječji vrtić osmijeh Dječji vrtić osmijeh

CVJETNO KORZO

Dječji vrtić osmijeh
JELOVNIK

U skladu s preporukama o suvremenoj prehrani u vrtićima kontinuirano vodimo brigu o jelovniku,dnevnom rasporedu obroka, kvaliteti i kvantiteti obroka i surađujemo sa roditeljima.

               

KONTAKTIRAJTE NAS

DJEČJI VRTIĆ „OSMIJEH“
BOGOSLAVA ŠULEKA 10
43000 BJELOVAR
 
Tel:/fax: 043/492-123
 
E mail: djecjivrticosmijehbj@gmail.com

CVJETNO KORZO

Naš vrtić i ove je godine nastupio na već tradicionalnom 4. po redu „Cvjetnom korzu“ manifestaciji u organizaciji Društva naša djeca.

Vrijedno smo se pripremali i vježbali, a za ovu godinu pripremili smo plesnu koreografiju na pjesmu „Tiho teče Mississippi“. Donijeli smo dašak divljeg zapada i u ove naše krajeve, a ova country izvedba oduševila je prisutnu publiku i poklonila nam puno pljeska. Kostimi su također bili u skladu, pa smo tako bili veseli kauboji i kaubojke. Vidimo se dogodine. 

Roditelji korisnici Dječjeg vrtića Osmijeh suglasni su s objavom fotografija na internet stranici Dječjeg vrtića Osmijeh. Fotografije su dio pedagoške dokumentacije. Tekstovi i fotografije na stranici www.osmijeh.hr vlasništvo su Dječjeg vrtića Osmijeh i ne smiju se prenositi bez prethodnog odobrenja. Ukoliko želite preuzeti neke sadržaje, molimo, kontaktirajte nas.
Vrtić Bjelovar RSS
Vrtić Bjelovar RSS

Dječji vrtić Osmijeh © Copyright 2010. Sva prava pridržana.

Dizajn i izrada Dizajnerica Web Dizajn | Izrada web stranica | CMS | Hosting | SEO